Äänentoistopalvelut Lappeenrannasta käsin

Tarjoamme kattavat äänentoistopalvelut kaikenkokoisiin tapahtumiin. Toteutamme kaikki tapahtumat asiakkaan toiveiden mukaisesti ja ammattimaisesti. Käytämme laadukasta ja modernia kalustoa kaikissa tapahtumissa. Teknikkomme ovat alansa ammattilaisia ja motivoituneita osaajia.

Ota yhteyttä

Äänentoisto avaimet käteen -toteutuksena

Avaimet käteen -paketti on mainio valinta silloin, kun tarvitset suunnitteluapua, laitteita ja ääniteknikkoa huolehtimaan laitteiden käytöstä tilaisuuden läpi. Mitoitamme äänentoiston tilaan ja tapahtumaan sopivaksi. Halutessasi hoidamme myös valaistuksen.

Äänentoisto vuokralle

Vuokraamme äänentoistolaitteita myös pienempiin tilaisuuksiin tai omaa kalustoasi täydentämään. Vai tarvitsetko tapahtumaasi ääniteknikon? Tulemme mielellämme auttamaan kaikissa äänitekniikkaan liittyvissä asioissa.

AV-suunnittelu ja -asennus

Suunnittelemme ja asennamme AV-äänijärjestelmät kiinteisiin tiloihin, kuten auditorioihin, ravintoloihin ja kouluihin. Olemme myös toteuttaneet kuulutusjärjestelmiä kaikenkokoisiin tapahtumiin.

Tilaa äänentoistopalvelut tapahtumaasi!

Kun tarvitset äänentoistopalveluja, ota yhteyttä. Parhaiten tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.