LA-Tech Oy

Ammattimaisia äänentoisto- ja valaistusratkaisuja

050 468 3938

Äänentoistopalvelut Lappeenrannasta käsin

Tarjoamme kattavat äänentoistopalvelut kaikenkokoisiin tapahtumiin. Toteutamme kaikki tapahtumat asiakkaan toiveiden mukaisesti ja ammattimaisesti. K�yt�mme laadukasta ja modernia kalustoa kaikissa tapahtumissa. Teknikkomme ovat alansa ammattilaisia ja motivoituneita osaajia.

Äänentoisto avaimet käteen -toteutuksena

Avaimet käteen -paketti on mainio valinta silloin, kun tarvitset suunnitteluapua, laitteita ja ääniteknikkoa huolehtimaan laitteiden käytöstä tilaisuuden läpi. Mitoitamme äänentoiston tilaan ja tapahtumaan sopivaksi. Halutessasi hoidamme myös valaistuksen.

Äänentoisto vuokralle

Vuokraamme äänentoistolaitteita myös pienempiin tilaisuuksiin tai omaa kalustoasi täydentämään. Vai tarvitsetko tapahtumaasi ï½niteknikon? Tulemme mielell�mme auttamaan kaikissa äänitekniikkaan liittyvissä asioissa.

Av-suunnittelu ja -asennus

Suunnittelemme ja asennamme av-äänijärjestelmät kiinteisiin tiloihin, kuten auditorioihin, ravintoloihin ja kouluihin. Olemme myös toteuttaneet kuulutusjärjestelmiä kaikenkokoisiin tapahtumiin.

Tilaa äänentoistopalvelut tapahtumaasi!

Kun tarvitset äänentoistopalveluja, ota yhteyttä. Parhaiten tavoitat puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 6Jaa

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

LA-Tech Oy
Saukonpolku 11
53300 LAPPEENRANTA

Y-tunnus: 2576672-3
Puh: 050 468 3938

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

LA-Tech Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.